Inschrijven

Selectiegroep

Dans met Passie, Groei met kunst! Dat komt tot leven in ons danstalent programma/Materclass.
Zeni’s Art blijft ontwikkelen in de behoefte van de Miracles. Op deze manier werken we steeds meer aan een programma voor de Miracles die ervoor zorgt dat de drempel lager wordt voor het doorstromen naar een eventuele dansopleiding na hun middelbare school. Vanwege de dansachtergrond van onze docenten zijn ze op de hoogte wat de eisen zijn voor diverse academies. We bieden diverse dansvakken aan waardoor de kans groter is op een doorstroming.

Vorig jaar is er de masterclass ontwikkeld. Tijdens de Masterclass wordt er een vak gegeven die ze in hun reguliere lessen niet krijgen. De masterclass is alleen toegankelijk voor de Selectiegroepen die 2 keer in de week trainen. Op deze manier geven we hun meer verdieping en meer tools om hun voor te bereiden. Naast de Masterclass hebben we ook diverse selectieteams waarbij ze mee doen met verschillende wedstrijden.

Deelname aan de wedstrijd is verplicht en is een onderdeel van hun talentontwikkeling. Zeni’s Art mocht al twee Miracles uitzwaaien naar een prachtige kunstopleiding. Onze alumni Soraya studeert aan de NYU in New York voor theater en dans en Aasia is aangenomen voor een dansopleiding in London. De kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling gecombineerd met moderne trainingsmethoden is voor Zeni’s Art een belangrijke factor.
Word onderdeel van onze familie en dans richting je dromen met Zeni’s Art School of Dance!

Ben je geïnteresseerd in een van onze selectie teams en/of Masterclass dan kan je een berichtje sturen of je boekt een proefles hieronder.

Pagina's

Contact

Email: info@zenis-art.com
KVK: 5867626

Amsterdam
Zeni's Art School of Dance
Tussen de Bogen 85
1013 JB Amsterdam
Locatie Almere
Zeni's Art School of Dance
Esplanade 12
1315 TA Almere
Copyright ©2024 Zeni’s art. Alle rechten voorbehouden.
Gemaakt door Raion design
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram