Inschrijven

Lessen

Contemporary

Ontdek bij Zeni’s Art de essentie van hedendaagse dans. Het is een mix van moderne, hedendaagse en improvisatie technieken waarbij de miracles veel floorwork krijgen om er de creativiteit en expressie te versterken. Deze les is perfect voor de leerlingen in Amsterdam om een mooie dansstijl te ontwikkelen.

Lessen

Hiphop

Ontketen jouw passie voor Hiphop bij Zeni’s Art! Onze lessen combineren streetdance en freestyle, perfect voor dansliefhebbers met een urban randje. Leer de nieuwste moves en verbeter je ritmegevoel in een energieke sfeer. Ideaal voor iedereen in Amsterdam en omstreken die danskills wil ontwikkelen.

Lessen

Commercial

Schitter in de spotlight met commercial dance bij Zeni’s Art! Beleef dansstijlen uit muziekvideo’s en optredens, en boost je podiumaanwezigheid. Onze combinatie van streetdance,hiphop, techniektraining in Amsterdam verfijnt je performance skills. Wordt een ster in deze danslessen!

Lessen

Breakdance

Boost je breakdanceskills bij Zeni’s Art met lessen die een mix bieden van b-boying, uprocking en powermoves. Leer de hiphopgeschiedenis en ontwikkel je eigen stijl. De les wordt gegeven door een motiverende en inspirerende hiphop/ breakdance docent die het vak al vele jaren heeft uitgeoefend. Deze les is perfect voor dansers in Amsterdam die de breakdancescene willen veroveren!

Lessen

Ballet

Lessen

Kidsmix

Pagina's

Contact

Email: info@zenis-art.com
KVK: 5867626

Amsterdam
Zeni's Art School of Dance
Tussen de Bogen 85
1013 JB Amsterdam
Locatie Almere
Zeni's Art School of Dance
Esplanade 12
1315 TA Almere
Copyright ©2024 Zeni’s art. Alle rechten voorbehouden.
Gemaakt door Raion design
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram